Siker és elismerés: Ismét a MABIASZ minősített alkusz díj nyertesei lettünk!

Siker és elismerés: Ismét a MABIASZ minősített alkusz díj nyertesei lettünk!

2024 | május 30.
Örömmel osztjuk meg, hogy ismét elnyertük a MABIASZ Minősített Alkusz díját. Ez az elismerés a kemény munkánk és ügyfeleink, valamint üzleti partnereink támogatásának eredménye. Köszönjük mindenkinek a bizalmat és támogatást, és továbbra is azon leszünk, hogy magas színvonalú szolgáltatást nyújtsunk.



Az elmúlt években végzett kemény munka, elkötelezettség és szakértelem eredményeként újra elnyertük ezt a kiváló minősítést. Az ügyfeleink és üzleti partnereink felé vállalt kötelezettségünk széles körű teljesítésének bizonyítéka ez a díj. A MABIASZ döntése az ajánlatkérések korrektsége, a biztosítókkal való kapcsolattartás, a kárrendezésben való részvétel és hozzáállás, az állományápolás minősége, valamint az ügyvitel pontossága alapján történt.

 

Büszkék vagyunk rá, hogy ezekben a területeken a legjobbnak ítéltek meg minket a több, mint 120 alkusz cég között. Ez a díj nemcsak elismerés a múltbeli eredményeinkre tekintve, hanem egyúttal kötelezettség is a jövőbeli munkánkra nézve.

Köszönjük minden munkatársunknak és ügyfelünknek a bizalmat és támogatást, ami nélkül ez az elismerés nem lenne lehetséges. Ígérjük, hogy továbbra is minden erőnkkel azon leszünk, hogy magas színvonalú szolgáltatást nyújtsunk, és az ügyfeleink biztosítási igényeit a legmegfelelőbb módon elégítsük ki, mert a biztonság Neked is jár!


Kövessétek továbbra is a Kőrös Blank blogját, ahol érdekes cikkeket és hasznos információkat találhattok a biztosítás világáról!

 

Kapcsolódó cikk:

MABIASZ Minősített Alkusz díj