Kőrös-Blank Biztosítási Alkusz Kft. 25. Évfordulója: Egy Negyed Évszázad Ünneplése

Kőrös-Blank Biztosítási Alkusz Kft. 25. Évfordulója: Egy Negyed Évszázad Ünneplése

2024 | július 23.
Idén júniusban a Kőrös-Blank Biztosítási Alkusz Kft. egy különleges mérföldkőhöz érkezett: fennállásának 25. évfordulóját ünnepelte a gyönyörű Barack Thermal Hotel & Spa-ban. A háromnapos rendezvényen inspiráló szakmai előadások, szórakoztató programok és pihentető wellness élmények várták a vendégeket. Olvasd el a teljes cikket, és éld át velünk újra az ünneplés legszebb pillanatait!

 

Az Első Nap: Inspiráló Előadások és Szórakozás

Az első nap reggelén vendégeinket finom pogácsával és frissítőkkel fogadtuk. A szakmai programok sorát olyan neves előadók nyitották meg, mint Kovács Ágnes olimpiai bajnok, kétszeres világ- és hétszeres Európa-bajnok, világkupa győztes, örökös magyar bajnok úszó és Dr. Almási Kitti klinikai szakpszichológus, író, előadó, akik értékes betekintést nyújtottak saját szakterületükbe és motiváltak minket további sikerek elérésére.

Az estét egy elegáns vacsora és egy fantasztikus zenés parti koronázta meg. A mulatságot egy tehetséges karikatúrista tette még különlegesebbé, aki humoros rajzaival örvendeztette meg a résztvevőket. A karikatúrák rengeteg mosolyt csaltak az arcokra és örök emlékként maradnak meg számunkra.

 

A Második Nap: Tovább Fokozódó Izgalmak

A rendezvény második napján a programok tovább folytatódtak. A reggeli vendégvárás után cégünk vezetői tartottak köszöntőket, majd izgalmas szakmai előadások következtek a biztosító partnereink részéről. A nap folyamán Steigervald Krisztián generációkutató előadását is élvezhettük, illetve vezető kollégáink mutatták be az elkövetkezendő időszak stratégiai irányait.

Az előadások közötti szünetek lehetőséget adtak a csapatépítésre és eszmecserére. Az estét ismét zenés buli zárta, mely felejthetetlen hangulatot teremtett. A születésnapi rendezvényünk második napján egy különleges meglepetéssel is készültünk a tulajdonosoknak: Katit és Tibit egy-egy, a kollégák és a partnerek által aláírt focimezzel leptük meg, ami nagy örömet okozott nekik.

 

  

A Harmadik Nap: Pihenés és Feltöltődés

A rendezvény harmadik napján a vendégek a Barack Thermal Hotel & Spa wellness szolgáltatásait élvezhették. Ez a nap a kikapcsolódásról és a feltöltődésről szólt, lehetőséget biztosítva mindenkinek, hogy kipihenje az előző napok izgalmait és felfrissüljön. A wellness részleg különböző medencéi, szaunái és masszázs szolgáltatásai tökéletes zárásként szolgáltak a háromnapos rendezvényre.

 

Köszönet és Előre Tekintés

Köszönjük minden partnerünknek, ügyfelünknek és munkatársunknak, hogy velünk tartottak ezen a különleges eseményen. Az ő támogatásuk és együttműködésük nélkül az elmúlt 25 év sikere nem valósulhatott volna meg. Hálásak vagyunk az elmúlt évekért, és izgatottan várjuk a jövőbeni közös sikereket!

Az eseményről készült összefoglaló képeket a Facebook oldalunkon, az alábbi linkeken tudjátok megtekinteni.

Az Első nap képeit és részletes összefoglalóját IDE kattintva olvashatjátok el.

A Második nap képeit és részletes összefoglalóját IDE kattintva olvashatjátok el.

A központi csapatunkról készült karikatúrákat IDE kattintva tekinthetitek meg.

Reméljük, hogy minden résztvevő ugyanolyan jól érezte magát, mint mi, és hogy a következő években is számos hasonlóan sikeres eseménynek lehetünk részesei. Köszönjük, hogy velünk ünnepeltetek!